2.Pokemon Go încurajeaza activitatea fizica
Beneficiul major este cresterea activitatii fizice prin mersul pe jos , stimuland jucatorii sa mearga 2, 5 sau 10 kilometri pentru a câstiga premii.
"Inainte de acest joc, am fost o persoana care prefera sa faca exercitii în interior, la sala, dupa instalarea jocului merg pe jos în aer liber cel putin 5 Km la sfârsit de saptamana, plus scurte plimbari pe care le fac dupa-amiaza in timpul saptamânii, imediat dupa munca."
Unii utilizatori au raportat ca anecdotic Pokemon Go-ul este mai motivant decat trackere de activitate traditionale, specialistii declarand ca acest lucru ar putea avea ceva de-a face cu centrul recompensa al creierului nostru.
"Eu personal vad Pokemon Go ca un instrument puternic pentru a combate obezitatea infantila in lume, asa ca este recomandat cu siguranta ca o optiune pentru copii si parinti care doresc sa participe la o activitatea fizica durabila", a spus Dr. Hoffman. (unul din consultantii medicali la realizarea jocului)

3.Pokemon Go ar putea ajuta la reducerea depresiei
Dr. Hoffman sustine ca jocul inspira un sentiment de comunitate si încurajeaza 2 aspecte pozitive ale sanatatii mintale : interactiunea sociala si activitatea fizica.

Alege Farmaciile Siti ca prima optiune atat pentru produsele farmaceutice cat si pentru produsele dermatocosmetice sau de nutritie

De la produse de slabit, care te ajuta sa te mentii in forma, la o gama variata de produse nutritive, avem remediu pentru fiecare membru al familiei tale si totodata suntem atenti sa oferim cel mai bun raport calitate-pret de pe piata.

Planificati sa faceti un copil?
Decizia de a face un copil este una care va va schimba viata. Inainte sa incepeti sa incercati sa faceti un copil sunt multe alte lucruri de care trebuie sa tineti cont si pe care trebuie sa le luati in considerare, lucruri care sa va pregateasca corpul pentru o viitoare sarcina. Urmand o dieta sanatoasa si luand vitamine recomandate de medici, precum Acidul Folic, va pregatiti corpul pentru o viitoare sarcina, care se va dezvolta normal si care va avea un plus de energie.
Testul de sarcina
Testele de sarcina s-au dezvoltat in decursul anilor, sa fie din ce in ce mai precise si tehnica de utilizare sa fie una mult mai avansata. Unele teste de sarcina digitale, nu numai ca iti pot spune daca esti insarcinata, ci pot deasemena estima si in cate luni esti insarcinata.
Trei optiuni pentru a monitoriza fertilitatea
Testul de ovulatie
Multe femei sunt nesigure pana la un anumit moment de fertilitatea lor. In perioada de varf a ciclului menstrual, corpul elibereaza un nivel crescut de hormoni LH. Testele de ovulatie sunt in masura sa ne arate o fereastra de 2 zile, cand perioada de fertilitate este la nivelul cel mai crescut. Atunci cand incepeti sa folositi testele de ovulatie, este recomandat sa incepeti cu un pachet ce contine 20 de astfel de teste, deoarece acest lucru va permite sa va cunoasteti organismal si functionalitatea lui, mult mai in detaliu. Monitorul de fertilitate
Ca un produs alernativ, o sa gasiti monitorul de ovulatie sau de fertilitate, mult mai potrivit pentru a determina cand si daca esti in perioada fertila. Iti confirma cu o acuratete de 98% perioada in care esti fertila si poti monitoriza fertilitatea folosind o mostra simpla de urina, in cazul anumitor produse sau chiar saliva, la alte produse mult mai avansate. Acesta spre deosebire de testul de ovulatie, iti va indica o perioada mai mare, de 5 zile in care fertilitatea este in crestere.
Fertilitatea Duo
Acesta a fost dezvoltata pentru cupluri pentru care produsele de mai sus nu au dat rezultatele dorite, si care cauta indrumare mai atenta in ceea ce priveste perioada de fertilitate. Daca ai cea mai mica ingrijoare in ceea ce priveste reusita de a face un copil, consulta sfatul unui medic .